Designrosetter

** OBS! läs under varje rosett vad som ingår, under kategorin XtraAllt hittar du rosetterna med specialband**

Glöm inte att maila in dina val av färger, tryck mm. i samband med beställning då det tar väldigt mycket värdefull tid att leta, det förlänger även leveranstiden! så vänta inte på att vi hör av oss om detaljerna.

Vi har grunddesignen, du väljer färger, bandtryck, centermotiv och hängen. Angivna priser inkluderar tryck på center och mittenband där inget annat anges. Vill du ha egen logo eller annat tryck på centerbrickan än våra standardtryck krävs en logokliché.

Börja med att välja dina modeller, antal och lägg dom i varukorgen. När du är nöjd med dina val fortsätter du till kassan och skickar in din beställning. För en komplett beställning behöver vi nu veta hur du vill ha dina modeller designade. 

Designen kan du skicka enligt följande: 

1. Maila in i ett vanligt email till [email protected]

2. I meddelande i kassan (fungerar bäst vid limiterat antal)

3. Designformuläret för varje unik rosett, vill du ha samma modell och färg men olika tryck ange detta i beskrivningen, dvs. du behöver inte göra ett nytt ark för varje 1:a, 2:a osv. 

Var noga med att ange det ordernummer du fick på din orderbekräftelse så vi kan koppla ihop dina designformlär med din beställning. Ett alternativ till designformuläret är att själv beskriver dina rosetter i ett e-postmeddelande och skicka det till [email protected]. Glöm ej ange LOD, VÅG eller MIX samt om du vill ha guld eller silver på texten, samma gäller centertryck, motiv# samt färg.