Så här beställer du

Börja med att göra egna listor på modellnummer, antal och vilka titlar du behöver samt ev. färger så du har sammanfattat och kontrollerat att du fått med allt. Beställ sedan modell och antal i webshopen. 

Skicka sedan uppgifter om Modell, antal, färgval samt bandtryck, centertryck till oss, antingen via designformulär eller via email.  

Den email du anger på beställningen är den enda email vi använder så det är viktigt att vi kan nå dig på den vid ev. frågor. Till denna email skickas även en automatgenererad orderbekräftelse.

 Lagerrosetter behöver du inte skicka in beskrivning då dessa har förutbestämda färger samt tryck.

Vi behöver veta på Designrosetter:

  1. Modellnummer
  2. Antal (antal i vald färg eller antal av samma färg eller samma tryck)
  3. Färgval (enligt angivna siffror på rosettringar eller menyval. Huvud samt hängande band Vä-Hö)
  4. Bandtryck (Färg samt riktning, Lod, Våg, Mix, se nedan)
  5. Centertryck (motiv# / logo samt färg)
  6. Upphängning (Hästhake, Säkerhetsnål, Öggla)   
Ex. på beskrivning:  

Modell: D1880 x2. Huvud: Rosa- Gul- Lila  Band: Rosa - Lila - Gul - Lila - Rosa.  Text: 1:a, 2:a SOLCUPEN - Våg- Guld

Center: 1899 - Guld. Upphängning: Hästhake


Designformulär

För att beskriva din design av beställda Designrosetter kan du använda detta online-formulär. Formuläret öppnas i ett nytt fönster så du med fördel kan ha webbutiken öppen samtidigt med designformuläret. När du är klar och klickar på "Lämna in" genereras också en PDF-fil av ditt ifyllda formulär du kan ladda ner.
.

Egen logo

Önskar du egen logo tryckt på centerbrickan så kan vi hjälpa till med det. För de flesta Lagerrosetter kan du välja till Egen logo och då är det viktigt att du även väljer till en kliché. Du kan ha den sedan tidigare beställning hos oss, lägg då till det valet i din beställning. Har du inte en kliché sedan tidgare tillkommer det en engångsavgift eller om du beställer fler än 100 rosetter så bjuder vi på den kostnaden.Text på svans

När du ska ange riktning på texten på en svans kan du välja mellan lodrät, vågrät eller mix. Bilden nedan visar vad vi menar med de olika benämningarna.