Leveranstid

Tillverkningstid + Frakttid


Tillverkningstid

Varje rosett tillverkas på beställning. Tillverkningstiden kan variera mycket beroende på ordertryck, antal rosetter i din beställning och vald modell, en del modeller tar längre tid att tillverka. Vi försöker att ha material hemma men skulle du ha otur så kan just din färg etc. tagit slut och då behöver vi beställa hem mer. Skulle det inträffa hör vi av oss och försöker hitta ett alternativ eller om du vill vänta på att vi får hem materialet. Från vår engelska leverantör är det ca 14 dagars leveranstid. 

***  (3/7)  Just nu är vi fullbokade för större beställningar fram till vecka 33 *** (gäller även till viss del Lagerrosetter)

För Designrosetter kan det ta upp till 20 - 30 arbetsdagar (exkl.postgång) vid större volym. 

Till Lagerrosetter finns alla delar klara och vi behöver bara sätta ihop dom innan leverans, räkna med 3 till 10 arbetsdagar (exkl.postgång) beroende på ordertryck och säsong, vid större beställning kan det vara upp till 20 arbetsdagar (exkl.postgång) Sen vår, sommar och tidig höst är högsäsong, även veckor innan storhelger!

Från vår Fyndhörna går det absolut snabbast då dessa rosetter är klara att levereras (vissa kan du välja till tryck på centerbrickan och då tillkommer arbetstid för tryckning).

Utöver tillverkningstiden tillkommer Postnords frakttid för komplett leveranstid.

Snabborder

Snabbordrar hanterar vi efter överenskommelse i mån av tid. Maila och fråga oss innan du beställer!

Frakttid

Vi använder oss av Postnord. Inom Sverige tar det normalt 3-7 dagar. För övriga Norden tar det ca 14 dagar.