Hjälp

På denna sida har vi samlat diverse information som kan vara till hjälp i beställningsprocessen eller om något problem uppstår. Hittar du inte vad du söker skickar du ett epostmeddelande till [email protected] så hjälper vi till.


Designformulär

För att beskriva din design av beställda Designrosetter kan du använda detta online-formulär. Formuläret öppnas i ett nytt fönster så du med fördel kan ha webbutiken öppen samtidigt med designformuläret. När du är klar och klickar på "Lämna in" genereras också en PDF-fil av ditt ifyllda formulär du kan ladda ner.
.

Egen logo

Önskar du egen logo tryckt på centerbrickan så kan vi hjälpa till med det. För de flesta Lagerrosetter kan du välja till Egen logo och då är det viktigt att du även väljer till en kliché. Du kan ha den sedan tidigare beställning hos oss, lägg då till det valet i din beställning. Har du inte en kliché sedan tidgare tillkommer det en engångsavgift eller om du beställer fler än 100 rosetter så bjuder vi på den kostnaden.



Text på svans

När du ska ange riktning på texten på en svans kan du välja mellan lodrät, vågrät eller mix. Bilden nedan visar vad vi menar med de olika benämningarna.